Buitens ontwerpt en maakt producten voor buitenplekken

Jouw buitenplek inrichten?

Bij Buitens richten we ons op buiten. We ontwerpen en maken producten en plekken die buiten zijn nog fijner maken. Heb je een (boeren)camping, B&B of vakantiepark en wil je voor je gasten een sfeervolle en comfortabele plek creëren? Dan ben je bij Buitens aan het goede adres. Op dit moment richt Buitens zich op het bedenken en bouwen van slaapplekken in de vorm van (trekkers)hutten.

Buitens hutten

Een luxe a-frame met dubbele openslaande deuren en groot raam. De open ruimte met natuurlijk licht zorgt voor een buitengevoel.
Een ruimtelijke camping pod met een vriendelijke uitstraling. Door de openslaande deuren genieten je gasten het hele jaar door van buiten zijn.

Het complete plaatje

In overleg begeleidt Buitens het proces van begin tot eind: ontwerp, realisatie, productie en service. Met ons eigen ontwerpbureau (Triomf), een grote werkplaats in Utrecht & jarenlange ervaring in productie en realisatie is Buitens bekwaam en betrokken bij het inrichten van buitenplekken.

  • Complete designhutten
  • Eigen ontwerpbureau
  • Uitbreiding camping of B&B
  • Jarenlange ervaring

Buitenplekken zijn plekken waar je van geniet. Bij Buitens richten we ons op buiten. We bedenken en maken producten en plekken die buiten zijn nog fijner maken, dat noemen we buitensplekken. Wil je een sfeervolle en comfortabele buitenplek creëren? Dan ben je bij Buitens aan het goede adres.

Wil je een upgrade, aanpassing of gaat er iets kapot? Onze producten zijn zo ontworpen dat we altijd een passende oplossing kunnen vinden. Ook aan het einde van de gebruiksfase kunnen de producten goed gerecycled worden. Zo zijn onze producten circulair.

Op zoek naar een partij om (een deel van) je camping in te richten? Met onze jarenlange ervaring en professionele team is Buitens de juiste partij. Neem gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Heb je een vraag over onze producten of diensten? Dan kunnen we je altijd snel en professioneel helpen. We gaan graag het gesprek met je aan over suggesties en vragen die je hebt.