Bezichtiging inplannen?

Buitenshuisje, een uniek (slaap)verblijf voor 2 tot 4 personen

Een comfortabel buitenverblijf voor je gasten

Het Buitenshuisje biedt de mogelijkheid tot een comfortabel buitenverblijf. Dit model is zeer geschikt als verhuurmogelijkheid voor campings, vakantieparken en B&B’s. Het Buitenshuisje springt in het oog en is van alle gemakken voorzien. Het is een aanwinst voor iedere plek waar het buitenleven centraal staat. 

Buitenshuisje - Buitens

Douglas gevelbekleding

Onderhoudsvrij stalen dak

Dubbelglas HR++

Schapenwol isolatie

Buitenshuisje

De ronding van het stalen dak, het gebruik van douglas hout en de groene details geven het Buitenshuisje een opvallende uitstraling. De voorkant van het Buitenshuisje is op te bouwen uit 3, 4 of 5 verschillende panelen. Dit model is geschikt voor 2 tot 4 gasten. De diverse uitvoeringen zijn op veel manieren in te delen, waardoor de ruimte optimaal benut kan worden.

Het Buitenshuisje wordt gebouwd met natuurlijke materialen. De binnenkant is afgewerkt met hout op zowel wanden als vloer, wat zorgt voor een warme uitstraling. Door de materialen is het Buitenshuisje onderhoudsarm en bestand tegen het Nederlandse klimaat. Het Buitenshuisje gaat tenminste 15 jaar mee.

Uitvoeringen

3 panelen

Buitenshuisje - Buitens

Afmetingen buiten
Breedte: 410cm
Diepte: 340cm
Hoogte: 280cm (zonder fundering)

Afmetingen binnen
Breedte: 320cm
Diepte: 265cm

4 panelen

Buitenshuisje - Buitens

Afmetingen buiten
Breedte: 520cm
Diepte: 340cm
Hoogte: 280cm (zonder fundering)

Afmetingen binnen
Breedte: 430cm
Diepte: 265cm

5 panelen

Buitenshuisje - Buitens

Afmetingen buiten
Breedte: 625cm
Diepte: 340cm
Hoogte: 280cm (zonder fundering)

Afmetingen binnen
Breedte: 540cm
Diepte: 265cm

Tuinhuis.
Woonhuis.
Buitenshuis.

Indelingen

3 panelen, 2 personen

In het kleinste Buitenshuisje past een bed van 160cm. Er is dan ruimte over voor een kast, een tafel, kleine bank of keukenblokje.

4 panelen, 2-4 personen

Het Buitenshuisje van 4 panelen biedt plek voor een bed van 160cm. Daarnaast is er ruimte voor een keukenblok, (slaap)bank, opbergruimte en/of tafel met stoelen.

5 panelen, 2-4 personen

De grootste maat het Buitenshuisje is voldoende ruim voor een bed van 140cm en een stapelbed. Een bank, keukenblok, kast en tafel passen goed in de ruimte. 

Panelen

De voorkant van het Buitenshuisje is modulair. De 3, 4 of 5 panelen zijn naar wens te kiezen. Ga voor grote ramen om buiten naar binnen te halen en van het uitzicht te genieten. De kleinere ramen kunnen open kiepen terwijl ze voor veel lichtinval zorgen. Voor privacy kies je voor de houten wand of lamellen. Maak de voorkant functioneel en eigen door de verschillende opties te combineren. 

Specificaties & opties

Materialen

Opties

Extra service

Wil je direct een prijsindicatie ontvangen?

Wil je een prijsindicatie ontvangen?

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Leave your details below and receive a discount coupon in your inbox