Bezichtiging inplannen?

Buitens levert graag het complete plaatje, zo ontzorgen we jou

Service van Buitens

Vanuit Buitens verzorgen we niet alleen de producten voor buitenplekken, maar ook alle service die je van ons mag verwachten. We denken graag mee over de ideale plaatsing voor de Buitenshutten. Ook kunnen we je adviseren bij grondwerkzaamheden en aansluiting van water en elektriciteit. Hierbij kunnen we het terrein ook voor je in kaart brengen. Het winterklaar maken en eventueel het stallen van de (trekkers)hut nemen we je graag uit handen. 

  • Winterklaar maken
  • Grondwerkzaamheden
  • Winterstalling
Service - Buitens

Projectinrichting

We werken nauw samen met onze directe partner Triomf, een krachtige en ervaren partij. Met een groot team van aanpakkers hebben zij jarenlange ervaring in projectinrichting. Voorbeelden hiervan zijn: art direction voor Into the Great Wide Open, ontwerp en realisatie van Tuincentrum Steck (Utrecht) en realisatie van stadspark de Kwekerij (Hilversum). Bouwend op de kennis en het netwerk van Triomf is Buitens de ideale partij om (buiten)plekken in te richten.

  • Jarenlange ervaring
  • Ruim 30 projecten per jaar
  • Groot netwerk

Buitenplekken zijn plekken waar je van geniet. Bij Buitens richten we ons op buiten. We bedenken en maken producten en plekken die buiten zijn nog fijner maken, dat noemen we buitensplekken. Wil je een sfeervolle en comfortabele buitenplek creëren? Dan ben je bij Buitens aan het goede adres.

Wil je een upgrade, aanpassing of gaat er iets kapot? Onze producten zijn zo ontworpen dat we altijd een passende oplossing kunnen vinden. Ook aan het einde van de gebruiksfase kunnen de producten goed gerecycled worden. Zo zijn onze producten circulair.

Op zoek naar een partij om (een deel van) je camping in te richten? Met onze jarenlange ervaring en professionele team is Buitens de juiste partij. Neem gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Heb je een vraag over onze producten of diensten? Dan kunnen we je altijd snel en professioneel helpen. We gaan graag het gesprek met je aan over suggesties en vragen die je hebt.

Ontwerp en realisatie

Bij Triomf en Buitens hebben we jarenlange ervaring in het vormgeven en inrichten van grote projecten en plekken. Met SUPER, het creatieve product ontwerpbureau van Triomf, hebben we de mogelijkheid om deze projecten vanaf het begin op te pakken. Samen hebben we een team van ontwerpers en tekenaars die graag de mooiste projecten op papier zet.

  • Compleet terrein inrichten
  • Ontwerpbureau SUPER
  • Eigen ontwerpers en tekenaars

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Leave your details below and receive a discount coupon in your inbox